Onze Expertises

ethernet-cable-connected-to-a-compartment-port-2881232

Data en Telecom

Op het gebied van data en telecommunicatie leveren wij kwalitatief zeer hoogstaand werk. De grote kennis binnen het bedrijf proberen we doormiddel van o.a. trainingen en opleidingen steeds verder te verbreden en vernieuwen, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
Wij verzorgen complete CAT5E, CAT6, CAT6A en CAT7 netwerken inclusief telefonie en glasvezel backbone bekabeling. Dit realiseren wij van ontwerp tot uitvoering. Wij zijn in het bezit van de juiste meetapparatuur zodat wij de netwerken gecertificeerd aan u kunnen opleveren. Dankzij onze expertise en ervaring in de data en telecom branche, bieden we passende oplossingen, in onder aanneming dan wel directe opdracht, voor nagenoeg elke situatie.

fiber-optic-cable-502894_1920

Glasvezeltechniek

In de glasvezeltechniek beschikken wij over de kennis en de juiste apparatuur om u de volgende diensten te kunnen aanbieden:

  • Het aanleggen en afmonteren van glasvezelbekabeling
  • Het aanleggen HDPE ten behoeve van glasvezelbekabeling
  • Het aanleggen van ducts ten behoeve blown-fiber en het blazen hiervan
  • Meting en rapportage van het glasvezelnetwerk
  • Glasvezelbackbone bekabeling
close-up-of-telephone-booth-257736

Elektrotechniek

Dankzij onze kennis en ervaring in de elektrotechniek kunnen wij u van dienst zijn op een breed werkterrein. Van een compleet nieuwe installatie in de utiliteitsbouw tot een kleinschalige verbouwing op kantoor. Wij kunnen u maatwerk leveren voor o.a.:

  • Verlichtingsinstallaties
  • Sterkstroominstallaties
  • Beveiligingsinstallaties en toegangscontrole
  • Aanleg van kabel en leidingwegen
metro-2942353_1920

Infratechniek

In de infratechniek zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en afmonteren van de koper bekabeling. Dit doen wij in de breedst mogelijke zin in de vorm van het plaatsen van hoofdverdelers en patchkasten, aanleg van leidingwegen als ook de aanleg en afmontage van alle voorkomende bekabeling. Een complete impressie met foto reportage van de geleverde diensten/werkzaamheden kunnen wij u op aanvraag toe zenden.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de diverse netwerktypes en fabricaten die wij aanbieden, dan helpen wij u graag verder via het contact gedeelte van deze site.

Kom in contact

Bijltje 1
4724 DW Wouw

Bel Ons

M: +31 (0)6 – 13 85 52 56
T: +31 (0)165 – 300 652